4.7 på Google

Viceværtservice

Vaskekonerne består af et dedikeret team af dansktalende medarbejdere, der alle sætter en ære i vores branche.
“Vi tilbyder viceværtservice af højeste kvalitet!”

Pålidelig viceværtservice

Er du på jagt efter en professionel og pålidelig vicevært tilknyttet din ejendom? Én som tager ansvaret for ejendommens daglige drift og vedligeholdelse? Så er du kommet til det helt rette sted. 

Hos Vaskekonerne har vi haft mere end 6 succesfulde år med viceværtservice i København og omegn. Vi kan garantere dig for et professionelt resultat, som du kan nyde godt af hver eneste dag. 

Vi tilknytter din ejendom med en fast og ansvarlig vicevært til at varetage opgaverne korrekt, så du altid kan være sikker på at modtage den samme høje kvalitet.

Vores viceværter kan stort set hjælpe med alt i den daglige drift og har de rette kompetencer til at kunne løse enhver form for opgave, uanset størrelse og kompleksitet.

ejendomsservice
ejendomsservice

Viceværtservice med døgnservice

Vælger du at indgå en fast viceværtservice aftale med os, kan du regne med en vicevært, som står til rådighed for dig 24 timer i døgnet ved akutte opståede situationer. 

Du kan altid komme i kontakt med vores vicevært vedrørende dine problemstillinger omkring boligen, kælderen, gården og eller noget helt fjerde. Vi kan træffes både dag og nat, og her er ingen spørgsmål dumme. 

Vores viceværtservice dækker stort set alt i den daglige drift, hvor vores team har de rette kompetencer til at kunne løse enhver form for opgave, uanset størrelse og kompleksitet.

Høj fokus på tryghed og sikkert samarbejde

Vi tror på, at nøglen til et godt samarbejde er god kommunikation, interesse og forståelse for vores kunders ønsker og behov. Derfor går vi aldrig ind til en opgave uden at have haft en afgørende dialog med dig som kunde.

Vi udarbejder en skræddersyet aftale for de nøjagtige arbejdsopgaver, som du ønsker, at vores viceværtservice skal dække i ejendommen.

Vi arbejder med dansktalende viceværter, der kommunikerer klart og tydeligt både på skrift og tale. Vores vicevært vil altid stå klar til at imødekomme alle beboernes spørgsmål og henvendelser omkring ejendommen.

Er du nysgerrig omkring, hvordan Vaskekonernes viceværtservice fungerer? Så skal være mere end velkommen til at kontakte os i dag.

ejendomsservice

Hvorfor vælge os:

Professionelle - over 8 års erfaring

Stabile og leverer et stabilt resultat efter alle vores besøg. Grundige og dybdegående i alt, hvad vi foretager os.

210 faste ejendomme i København og omegn

Hos Vaskekonerne brænder vi for ejendomsservice, hvor vi i dag passer mere end 130 faste ejendomme.

Hurtige svartider - døgnet rundt

Du kan altid få fat på os, hvis du har behov for det og vi vender hurtigt tilbage på henvendelser.

Kvalitetskontrol

Vi udfører altid tilsyn og løbende kvalitetskontrol, så vi sikrer os at der ikke kan sættes en finger på vores arbejde.

Vores viceværtservice omfatter bl.a.:

Vi tilbyder faste aftaler inden for viceværtservice til konkurrencedygtige priser. Vi ved at ejendomme aldrig er ens, derfor sætter vi os grundigt ind i jeres behov, så vi får dækket alle jeres behov på den bedst mulige måde. Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

ejendomsservice
ejendomsservice

Kontakt os for en aftale

Har du spørgsmål eller er du måske interesseret i at modtage et gratis og uforpligtende tilbud? Så kontakt os allerede i dag. Vi vender tilbage med et svar hurtigst muligt.


  Google

  ★★★★★

  Vores ejerforening skiftede vicevært til Vaskekonerne i 2021

  Vi har siden oplevet en super god service, og et godt og veludført arbejde fra deres side. Trapperne bliver grundigt fejet og bagefter vasket, ligesom de sørger for saltning og fejning på gade. Endvidere håndterer de vores fyrrum, således at vi ikke behøver selv at gøre noget i den sammenhæng. Vi har således en fuld service aftale, og vi er meget tilfredse med det arbejde, som de udfører, nidkært og omhyggeligt.
  Søren Thestrup
  via Google

  ★★★★★

  Super professionelle

  Vores andelsboligforening på Nørrebro har benyttet Vaskekonerne i knap et år med stor tilfredshed. De svarer altid hurtigt, når man ringer eller skriver, og agerer altid professionelt ift. at finde gode, hurtige og økonomisk rentable løsninger på reparationer, vedligehold mm. Vi kan til fulde anbefale Vaskekonerne til andre andelsboligforeninger.
  Rasmus Christensen
  via Google

  ★★★★★

  God service og aftaler overholdes

  Vi er en lille andelsforening hvor “vaskekonerne” forestår trappevask og ordne fortov. Trapperne er flot holdt. Tider overholdes, pris og kvalitet er fine. Hurtig svartid på mail Vores bedste anbefalinger Ab Valbygårdsvej 60, Valby
  Mogens jorgensen
  via Google
  Facebook
  Bedre end vaskekonerne bliver det ikke, kan kun anbefales 🙂
  Michael Chr Koben
  via Facebook
  Varm anbefaling herfra. De går ikke ned på kvaliteten, rigtige dygtige!
  Cecilie Barsøe Hansen
  via Facebook

  ★★★★★

  Jeg havde aftalt en flytterengøring som ved første besøg ikke gik som forventet pga af manglende strøm i huset der skulle gøres rent. Vaskekonerne tog situationen med større overskud end jeg og vi fandt en løsning som var mere end jeg kunne have bedt om. Huset er super fint gjort rent og vi er nu klar til at flytte ind. Så jeg vil til enhver tid anbefale vaskekonerne både for deres rengøring og deres service. Maks stjerner herfra.

  ★★★★★

  Vaskekonerne er engagerede og dygtige. Kan klart anbefale 😍
  Emmelie Cecillie Melina Trusbak
  via Facebook

  ★★★★★

  Kan kun anbefale disse stærke og dygtige kvinder ! 💪🏻
  Patricia Martine Kaarsberg
  via Facebook

  Vil du høre mere? Tøv ikke med at kontakte os


   Indhent et tilbud