4.7 på Google

Gårdmand

Vaskekonerne består af et dedikeret team af dansktalende medarbejdere, der alle sætter en ære i vores branche.
“Vi tilbyder gartnerservice med fokus på dine ønsker og behov”

Få plejet de grønne arealer af vores gårdmand

Hos Vaskekonerne hjælper vi dagligt som gårdmand i ejendomsforeninger i hele København, hvor vi står for pleje af dine grønne arealer i alle skygger og afkroge. 

Vi er opmærksomme på, hvordan pleje og pasning af grønne arealer afspejler ens ejendom, når man først træder ind. 

Det er nemlig med til at give et godt førstehåndsindtryk for beboer og gæster, når alt står pænt og skarpt. Det frembringer også en større glæde og lyst til at opholde sig i de grønne arealer, når alle de smukke sider bliver vist.

Som din faste gårdmand fokuserer vi altid på, at dine grønne arealer får en professionel pleje af den højeste kvalitet af vores dygtige team. 

Vores gårdmand kan stort set hjælpe med alt i den daglige pleje i gården, og har de rette kompetencer til at kunne løse enhver form for opgave, uanset størrelse og kompleksitet.

ejendomsservice
gårdmand

Gårdmand med fokus på tryghed og sikkert samarbejde

Du kan med fordel vælge Vaskekonerne som din faste gårdmand i din ejendomsforening. Så er du nemlig altid sikker på at modtage en omhyggelig og grundig gårdmand, der kan sætte nyt liv i din gård eller grønne arealer. 

Vi samarbejder med dygtige gårdmænd, som er egnede til at holde disse arealer pæne og indbydende, og det gør vi gerne året rundt. 

Vi tilbyder et professionel team af gårdmænd, som står klar til at indgå en fast aftale med dig, så i altid har pæne grønne arealer.

Hvorfor vælge os:

Professionelle - over 8 års erfaring

Stabile og leverer et stabilt resultat efter alle vores besøg. Grundige og dybdegående i alt, hvad vi foretager os.

210 faste ejendomme i København og omegn

Hos Vaskekonerne brænder vi for ejendomsservice, hvor vi i dag passer mere end 130 faste ejendomme.

Hurtige svartider - døgnet rundt

Du kan altid få fat på os, hvis du har behov for det og vi vender hurtigt tilbage på henvendelser.

Kvalitetskontrol

Vi udfører altid tilsyn og løbende kvalitetskontrol, så vi sikrer os at der ikke kan sættes en finger på vores arbejde.

Professionel gårdmand i København

Vi yder en professionel gårdmand, som har fokus på at levere et højt serviceniveau og den højeste kvalitet. Vi tilpasser vores service efter jeres behov og ønsker, og vi tilbyder selvfølgelig vores ekspertise, så i får en grundig vejledning og den bedste løsning.

Ved enhver opgave vi varetager, sørger vi for at levere kvalitetsorienteret resultater, der imødekommer jeres ønsker ned til den mindste detalje.

Med mere end 6 succesfulde år i branchen, garanterer vi jer for et professionelt resultat i får glæde af.

ejendomsservice
gårdmand

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål eller er du måske interesseret i at modtage et gratis og uforpligtende tilbud? Så kontakt os allerede i dag. Vi vender tilbage med et svar hurtigst muligt.


  Google

  ★★★★★

  Vores ejerforening skiftede vicevært til Vaskekonerne i 2021

  Vi har siden oplevet en super god service, og et godt og veludført arbejde fra deres side. Trapperne bliver grundigt fejet og bagefter vasket, ligesom de sørger for saltning og fejning på gade. Endvidere håndterer de vores fyrrum, således at vi ikke behøver selv at gøre noget i den sammenhæng. Vi har således en fuld service aftale, og vi er meget tilfredse med det arbejde, som de udfører, nidkært og omhyggeligt.
  Søren Thestrup
  via Google

  ★★★★★

  Super professionelle

  Vores andelsboligforening på Nørrebro har benyttet Vaskekonerne i knap et år med stor tilfredshed. De svarer altid hurtigt, når man ringer eller skriver, og agerer altid professionelt ift. at finde gode, hurtige og økonomisk rentable løsninger på reparationer, vedligehold mm. Vi kan til fulde anbefale Vaskekonerne til andre andelsboligforeninger.
  Rasmus Christensen
  via Google

  ★★★★★

  God service og aftaler overholdes

  Vi er en lille andelsforening hvor “vaskekonerne” forestår trappevask og ordne fortov. Trapperne er flot holdt. Tider overholdes, pris og kvalitet er fine. Hurtig svartid på mail Vores bedste anbefalinger Ab Valbygårdsvej 60, Valby
  Mogens jorgensen
  via Google
  Facebook
  Bedre end vaskekonerne bliver det ikke, kan kun anbefales 🙂
  Michael Chr Koben
  via Facebook
  Varm anbefaling herfra. De går ikke ned på kvaliteten, rigtige dygtige!
  Cecilie Barsøe Hansen
  via Facebook

  ★★★★★

  Jeg havde aftalt en flytterengøring som ved første besøg ikke gik som forventet pga af manglende strøm i huset der skulle gøres rent. Vaskekonerne tog situationen med større overskud end jeg og vi fandt en løsning som var mere end jeg kunne have bedt om. Huset er super fint gjort rent og vi er nu klar til at flytte ind. Så jeg vil til enhver tid anbefale vaskekonerne både for deres rengøring og deres service. Maks stjerner herfra.

  ★★★★★

  Vaskekonerne er engagerede og dygtige. Kan klart anbefale 😍
  Emmelie Cecillie Melina Trusbak
  via Facebook

  ★★★★★

  Kan kun anbefale disse stærke og dygtige kvinder ! 💪🏻
  Patricia Martine Kaarsberg
  via Facebook

  Vil du høre mere? Tøv ikke med at kontakte os


   Indhent et tilbud