4.7 på Google

Trappevask

Vaskekonerne består af et dedikeret team af dansktalende medarbejdere, der alle sætter en ære i vores branche.
“Vi tilbyder trappevask i København og omegn med fokus på kvalitet”

Trappevask for boligforeninger

Står du også og mangler en ren og skinnende opgang? Så er Vaskekonerne din løsning på en kvalitetsbevidst trappevask i København og omegn. Vi hjælper dig med varetage den tidskrævende proces, så du kan læne dig tilbage i stolen.

Det kan nemlig være en tidskrævende proces at holde opgangen ren, når der er flere beboere i ejendommen, som trækker jord og andet skidt med ind. Trapperne er ofte det første man ser på, når man træder ind i opgangen. 

Når man møder ind til en ren og vedligeholdt opgang, afspejler det mere behagelige omgivelser og et godt førstehåndsindtryk til dine gæster.

ejendomsservice
ejendomsservice

Derfor står vi her i dag og løfter kvaliteten af vores kunders hverdag med professionel trappevask udført af erfarne medarbejdere, så du aldrig skal bekymre dig om det igen. 

Vi har mere end 6 års erfaring inden for trappevask, og vi ved, hvad det indebærer at levere et kvalitetsrigt og professionelt resultat. Vi går særdeles op i, at grundigheden kan afspejles i vores arbejde, og vi går aldrig på kompromis, når det kommer til kvaliteten.

Vi tilpasser dine ønsker og behov ud fra en skræddersyet aftale, så du bliver dækket godt ind på de alle de områder, du har behov for hjælp.

Er du nysgerrig omkring, hvordan en trappevask aftale med Vaskekonerne fungerer? Så er du altid mere end velkommen til at kontakte os i dag. Vi giver altid et uforpligtende tilbud.

Trappevask med fokus på kvalitet

Vi er altid imødekommende, hvis der er andre ting, du ønsker udført under trappevasken.

ejendomsservice

Hvorfor vælge os:

Professionelle - over 8 års erfaring

Stabile og leverer et stabilt resultat efter alle vores besøg. Grundige og dybdegående i alt, hvad vi foretager os.

210 faste ejendomme i København og omegn

Hos Vaskekonerne brænder vi for ejendomsservice, hvor vi i dag passer mere end 130 faste ejendomme.

Hurtige svartider - døgnet rundt

Du kan altid få fat på os, hvis du har behov for det og vi vender hurtigt tilbage på henvendelser.

Kvalitetskontrol

Vi udfører altid tilsyn og løbende kvalitetskontrol, så vi sikrer os at der ikke kan sættes en finger på vores arbejde.

Få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål eller er du måske interesseret i at modtage et gratis og uforpligtende tilbud? Så kontakt os allerede i dag. Vi vender tilbage med et svar hurtigst muligt.


  ejendomsservice
  Google

  ★★★★★

  Vores ejerforening skiftede vicevært til Vaskekonerne i 2021

  Vi har siden oplevet en super god service, og et godt og veludført arbejde fra deres side. Trapperne bliver grundigt fejet og bagefter vasket, ligesom de sørger for saltning og fejning på gade. Endvidere håndterer de vores fyrrum, således at vi ikke behøver selv at gøre noget i den sammenhæng. Vi har således en fuld service aftale, og vi er meget tilfredse med det arbejde, som de udfører, nidkært og omhyggeligt.
  Søren Thestrup
  via Google

  ★★★★★

  Super professionelle

  Vores andelsboligforening på Nørrebro har benyttet Vaskekonerne i knap et år med stor tilfredshed. De svarer altid hurtigt, når man ringer eller skriver, og agerer altid professionelt ift. at finde gode, hurtige og økonomisk rentable løsninger på reparationer, vedligehold mm. Vi kan til fulde anbefale Vaskekonerne til andre andelsboligforeninger.
  Rasmus Christensen
  via Google

  ★★★★★

  God service og aftaler overholdes

  Vi er en lille andelsforening hvor “vaskekonerne” forestår trappevask og ordne fortov. Trapperne er flot holdt. Tider overholdes, pris og kvalitet er fine. Hurtig svartid på mail Vores bedste anbefalinger Ab Valbygårdsvej 60, Valby
  Mogens jorgensen
  via Google
  Facebook
  Bedre end vaskekonerne bliver det ikke, kan kun anbefales 🙂
  Michael Chr Koben
  via Facebook
  Varm anbefaling herfra. De går ikke ned på kvaliteten, rigtige dygtige!
  Cecilie Barsøe Hansen
  via Facebook

  ★★★★★

  Jeg havde aftalt en flytterengøring som ved første besøg ikke gik som forventet pga af manglende strøm i huset der skulle gøres rent. Vaskekonerne tog situationen med større overskud end jeg og vi fandt en løsning som var mere end jeg kunne have bedt om. Huset er super fint gjort rent og vi er nu klar til at flytte ind. Så jeg vil til enhver tid anbefale vaskekonerne både for deres rengøring og deres service. Maks stjerner herfra.

  ★★★★★

  Vaskekonerne er engagerede og dygtige. Kan klart anbefale 😍
  Emmelie Cecillie Melina Trusbak
  via Facebook

  ★★★★★

  Kan kun anbefale disse stærke og dygtige kvinder ! 💪🏻
  Patricia Martine Kaarsberg
  via Facebook

  Vil du høre mere? Tøv ikke med at kontakte os


   Indhent et tilbud