Hvem er vi?

Vi er 3 kvindelige ejere, som har stablet et helt unikt team på benene. Vores gode arbejdsmiljø samt fællesskab er noget vi vægter højt på arbejdspladsen, og vi mener at dette er grundstenen for at vores team leverer et godt arbejde.

Grundtanken bag Vaskekonerne

I gamle dage var en vaskekone velkendt, som en der blev betalt for at vaske andre folks tøj. Dette er der ikke længere den store efterspørgsel på. 

Vi har i stedet for valgt at udvide ydelserne, men stadig bibeholdt de traditionelle værdier for en typisk vaskekone, som var anset som værende hårdtarbejdende, grundig og dedikeret.

Vores viceværter kan stort set hjælpe med alt i den daglige drift og har de rette kompetencer til at kunne løse enhver form for opgave, uanset størrelse og kompleksitet.

Før Vaskekonerne

Vi startede som kollegaer i et ejendomsservicefirma i København. Vi var få kvinder på arbejdspladsen, og det var tydeligt at se, at det var et mandsdomineret fag. 

I starten var folk skeptiske. “Kan de piger nu også klare et job som dette?” Men indenfor blot 2,5 år var vi en del af lederteamet grundet vores store engagement samt vores interesse og professionelle tilgang til faget.

Vi arbejdede os hurtigt op og blev dygtige, fordi vi altid bestræbede os på at levere et 100% tilfredsstillende arbejde og gøre kunderne glade. 

Men dét, der også lå til grund for vores høje arbejdsindsats, var også at bevise for omverdenen, at kvinder sagtens kan klare et fysisk hårdt og beskidt arbejde og ovenikøbet være dygtige til det.

ejendomsservice
ejendomsservice

Vaskekonerne blev grundlagt

Vi valgte derfor at tage skridtet videre, hvilket skulle vise sig at blive starten på noget større. Vi ville nu skabe vores egen forretning med henblik på at skille os ud og komme ud på markedet med et ungt og friskt pust. 

Vi ville vise noget nyt og usædvanligt, nemlig at 3 unge kvinder også kan klippe hækken, slå græsset, skifte pæren, håndtere affaldet eller storskraldet osv. I det hele taget vise, at vi igennem vores erfaring og færdigheder er i stand til at holde kunderne 100% glade og tilfredse.

Ikke nok med det, har man desværre ofte set, at der mangler grundighed indenfor faget, og vi vidste derfor hurtigt, at vores ide om at skabe vores eget ejendomsservicefirma ville gavne markedet.

Hvorfor vælge os:

Professionelle - over 8 års erfaring

Stabile og leverer et stabilt resultat efter alle vores besøg. Grundige og dybdegående i alt, hvad vi foretager os.

210 faste ejendomme i København og omegn

Hos Vaskekonerne brænder vi for ejendomsservice, hvor vi i dag passer mere end 130 faste ejendomme.

Hurtige svartider - døgnet rundt

Du kan altid få fat på os, hvis du har behov for det og vi vender hurtigt tilbage på henvendelser.

Kvalitetskontrol

Vi udfører altid tilsyn og løbende kvalitetskontrol, så vi sikrer os at der ikke kan sættes en finger på vores arbejde.

Vaskekonernes kendetegn:

ejendomsservice
Google

★★★★★

Vores ejerforening skiftede vicevært til Vaskekonerne i 2021

Vi har siden oplevet en super god service, og et godt og veludført arbejde fra deres side. Trapperne bliver grundigt fejet og bagefter vasket, ligesom de sørger for saltning og fejning på gade. Endvidere håndterer de vores fyrrum, således at vi ikke behøver selv at gøre noget i den sammenhæng. Vi har således en fuld service aftale, og vi er meget tilfredse med det arbejde, som de udfører, nidkært og omhyggeligt.
Søren Thestrup
via Google

★★★★★

Super professionelle

Vores andelsboligforening på Nørrebro har benyttet Vaskekonerne i knap et år med stor tilfredshed. De svarer altid hurtigt, når man ringer eller skriver, og agerer altid professionelt ift. at finde gode, hurtige og økonomisk rentable løsninger på reparationer, vedligehold mm. Vi kan til fulde anbefale Vaskekonerne til andre andelsboligforeninger.
Rasmus Christensen
via Google

★★★★★

God service og aftaler overholdes

Vi er en lille andelsforening hvor “vaskekonerne” forestår trappevask og ordne fortov. Trapperne er flot holdt. Tider overholdes, pris og kvalitet er fine. Hurtig svartid på mail Vores bedste anbefalinger Ab Valbygårdsvej 60, Valby
Mogens jorgensen
via Google
Facebook
Bedre end vaskekonerne bliver det ikke, kan kun anbefales 🙂
Michael Chr Koben
via Facebook
Varm anbefaling herfra. De går ikke ned på kvaliteten, rigtige dygtige!
Cecilie Barsøe Hansen
via Facebook

★★★★★

Jeg havde aftalt en flytterengøring som ved første besøg ikke gik som forventet pga af manglende strøm i huset der skulle gøres rent. Vaskekonerne tog situationen med større overskud end jeg og vi fandt en løsning som var mere end jeg kunne have bedt om. Huset er super fint gjort rent og vi er nu klar til at flytte ind. Så jeg vil til enhver tid anbefale vaskekonerne både for deres rengøring og deres service. Maks stjerner herfra.

★★★★★

Vaskekonerne er engagerede og dygtige. Kan klart anbefale 😍
Emmelie Cecillie Melina Trusbak
via Facebook

★★★★★

Kan kun anbefale disse stærke og dygtige kvinder ! 💪🏻
Patricia Martine Kaarsberg
via Facebook

Vil du høre mere? Tøv ikke med at kontakte os