4.7 på Google

Ejendomsservice København

Vaskekonerne består af et dedikeret team af dansktalende medarbejdere, der alle sætter en ære i vores branche.
“Vi puster nyt liv i Ejendomsservice branchen!”

Ejendomsservice

Leder du efter en grundig og skræddersyet ejendomsservice? Hos Vaskekonerne tilbyder vi stabil ejendomsservice. Vi klarer et utal af opgaver, som kan være alt fra trappevask, rengøring, snerydning, vedligeholdelse af grønne arealer og meget mere.

Hos Vaskekonerne kan vi glæde dig med, at vi kan tilbyde en optimal og kundetilpasset løsning inden for rengøring og ejendomsservice i København. Vi er en flok hårdtarbejdende kvinder med stor erfaring indenfor rengøring og ejendomsservice. 

Kvinder som er fyldt med gå på mod og som ikke er bange for at tage fat. Med os får du altid en stabil og erfaren samarbejdspartner, der lægger særlig stor vægt på kvalitet og grundigt udført arbejde.

Står du og mangler en pålidelig og kompetent leverandør af ejendomsservice København, så tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Professionel ejendomsservice

Leder du efter en virksomhed, der kan hjælpe dig med ejendomsservice København? Så er du landet det helt rigtige sted. 

Hos Vaskekonerne udfører vi en bred vifte af ejendomsservice ydelser, der omfatter mange forskellige opgaver. Her kan du selv være med til at definere, hvad den ejendomsservice vi udbyder hos dig, skal indeholde, og hvor ofte du ønsker, at vi skal komme.

 Vi har hjemme i Rødovre, og vi løser enhver form for ejendomsservice opgaver for kunder i og omkring København.

ejendomsservice
ejendomsservice

Hvad kan vi hjælpe dig og din boligforening i København med?

I en boligforening er der mange opgaver, der skal løses. Trapper der skal vaskes, udendørsarealer der skal vedligeholdes, sne der skal ryddes om vinteren og meget mere. Her er ejendomsservice et godt valg for dig og din boligforening.

Når du gør brug af ejendomsservice, hyrer du en virksomhed til at stå for de mange praktiske opgaver, der skal løses i forbindelse med en boligforening eller ejendom. 

I langt de fleste tilfælde, som her hos os, kan du være med til at definere, hvad ejendomsservicen som du køber, skal indeholde.

Efterspørger du ejendomsservice i København, kan vi sammen lægge en plan for, hvilke opgaver du ønsker, at vi skal hjælpe dig og din boligforening med at udføre.

Professionelle - over 6 års erfaring

Stabile og leverer et stabilt resultat efter alle vores besøg. Grundige og dybdegående i alt, hvad vi foretager os.

Hurtige svartider - døgnet rundt

Du kan altid få fat på os, hvis du har behov for det og vi vender hurtigt tilbage på henvendelser. 

Kvalitetskontrol

Vi udfører altid tilsyn og løbende kvalitetskontrol, så vi sikrer os at der ikke kan sættes en finger på vores arbejde.

Vores ejendomsservice ydelser

Som professionel samarbejdspartner indenfor ejendomsservice, tilbyder vi en lang række forskellige ydelser, som dækker langt de fleste behov, der er forbundet med vedligeholdelse af en ejendom. Du kan her se nogle af de faste ydelser, som vi har stor erfaring med at klare:

Benytter du os som fast leverandør af ejendomsservice København, vil det være de samme folk, der kommer ud til din ejendom hver gang. Vi lægger stor vægt på god kundeservice, så for os er det vigtigt, at vi kender dig og du kender os.

Gensidig tillid er vigtigt og en af de vigtigste grundsten i den måde, som vi arbejder på. Du kan derfor også altid være sikker på, at vi behandler din ejendom, som var det vores egen.

ejendomsservice
ejendomsservice

Hvad koster ejendomsservice i København?

Prisen på ejendomsservice afhænger helt af dine personlige ønsker og behov. Om du kun vil have os til at løse enkle og få opgaver i din boligforening, eller om du har brug for hjælp til flere eller større ting.

Vil du for eksempel kun have os til at stå for trappevask i opgangen og vedligeholdelse af de grønne områder i din boligforening, vil det blive en helt anden pris. 

Vil du for eksempel også have viceværtservice og/eller snerydning oveni købet. Prisen er derfor individuel fra opgave til opgave og dens omfang.

Vi vil rigtig gerne høre mere om dine ønsker til, hvilken form for ejendomsservice du har brug for. Derudfra giver vi dig en god pris på ejendomsservice i din boligforening.

Ejendomsservice du altid kan regne med

Tillid mellem os og vores kunder er noget af det, som vi vægter rigtig højt. Med stor erfaring og tilsvarende kompetencer kan vi tilbyde dig gode resultater, der ikke er til at tage fejl af. For os er hver kunde unik, derfor skræddersyer vi vores ejendomsservice København ud fra dine ønsker og behov. 

På den måde mener vi, at vi kan levere de bedste resultater. God kommunikation mellem os og vores kunder er derfor en vigtig grundsten for vores service af ejendomme i København.

Vores team består af engagerede kvinder fyldt med gå på mod, der ikke er bange for at tage fat. Vi har alle kompetencerne til at sikre dig en ejendomsservice, der lever op til dine forventninger, og som vi kan være stolte af. 

Vi lægger en stolthed i at have glade og tilfredse kunder og en naturlig del af det, er at op fylde vores kunders ønsker og behov indenfor ejendomsservice samt overholde alle vores aftaler og løfter.

ejendomsservice
ejendomsservice

Døgnvagt

Ønsker du at skabe tryghed for din boligforening og dens beboere, så har vores døgnservice åbent 24 timer i døgnet. Står du pludselig med et akut opstået problem indenfor ejendomsservice, som dukker op udenfor vores normale åbningstider, så kan du altid ringe til vores døgnvagt. 

Sammen med dig drøfter vi, hvilke ting der skal ordnes her og nu, og hvilke der kan vente med at blive fikset til i morgen.

Skulle du få behov for ejendomsservice København døgnvagt kan du ringe på telefon 20 419 419.

Kontakt os og hør mere


  ejendomsservice
  Google

  ★★★★★

  Vores ejerforening skiftede vicevært til Vaskekonerne i 2021

  Vi har siden oplevet en super god service, og et godt og veludført arbejde fra deres side. Trapperne bliver grundigt fejet og bagefter vasket, ligesom de sørger for saltning og fejning på gade. Endvidere håndterer de vores fyrrum, således at vi ikke behøver selv at gøre noget i den sammenhæng. Vi har således en fuld service aftale, og vi er meget tilfredse med det arbejde, som de udfører, nidkært og omhyggeligt.
  Søren Thestrup
  via Google

  ★★★★★

  Super professionelle

  Vores andelsboligforening på Nørrebro har benyttet Vaskekonerne i knap et år med stor tilfredshed. De svarer altid hurtigt, når man ringer eller skriver, og agerer altid professionelt ift. at finde gode, hurtige og økonomisk rentable løsninger på reparationer, vedligehold mm. Vi kan til fulde anbefale Vaskekonerne til andre andelsboligforeninger.
  Rasmus Christensen
  via Google

  ★★★★★

  God service og aftaler overholdes

  Vi er en lille andelsforening hvor “vaskekonerne” forestår trappevask og ordne fortov. Trapperne er flot holdt. Tider overholdes, pris og kvalitet er fine. Hurtig svartid på mail Vores bedste anbefalinger Ab Valbygårdsvej 60, Valby
  Mogens jorgensen
  via Google
  Facebook
  Bedre end vaskekonerne bliver det ikke, kan kun anbefales 🙂
  Michael Chr Koben
  via Facebook
  Varm anbefaling herfra. De går ikke ned på kvaliteten, rigtige dygtige!
  Cecilie Barsøe Hansen
  via Facebook

  ★★★★★

  Jeg havde aftalt en flytterengøring som ved første besøg ikke gik som forventet pga af manglende strøm i huset der skulle gøres rent. Vaskekonerne tog situationen med større overskud end jeg og vi fandt en løsning som var mere end jeg kunne have bedt om. Huset er super fint gjort rent og vi er nu klar til at flytte ind. Så jeg vil til enhver tid anbefale vaskekonerne både for deres rengøring og deres service. Maks stjerner herfra.

  ★★★★★

  Vaskekonerne er engagerede og dygtige. Kan klart anbefale 😍
  Emmelie Cecillie Melina Trusbak
  via Facebook

  ★★★★★

  Kan kun anbefale disse stærke og dygtige kvinder ! 💪🏻
  Patricia Martine Kaarsberg
  via Facebook

  Vil du høre mere? Tøv ikke med at kontakte os


   Indhent et tilbud