4.7 på Google

Ejendomsservice Amager

Vaskekonerne består af et dedikeret team af dansktalende medarbejdere, der alle sætter en ære i vores branche.
“Vi puster nyt liv i Ejendomsservice branchen!”

Effektiv ejendomsservice på Amager

Mangler du et pålideligt firma til at varetage din ejendomsservice Amager, så er vi hos Vaskekonerne de helt rigtige til jobbet. Her får du en grundig og professionel service af ejendomme til faste og skarpe priser. 

Vi er en flok hårdtarbejdende kvinder, der har stor erfaring med rengøring og ejendomsservice. Kvinder som er udstyret med en masse gå på mod, og som ikke er bange for at tage fat og få beskidte hænder.

Med os får du en stabil og erfaren samarbejdspartner, der lægger stor vægt på kvalitet og grundigt udført arbejde. 

Vi tilbyder alle boligforeninger en optimal og kundetilpasset løsning, som passer til jeres individuelle behov, og tager højde for årstidernes skiftende krav til rengøring og vedligeholdelse – både indendørs og udendørs.

En aftale med Vaskekonerne sikrer, at dine lejere og beboere er tilfredse. Ejendommen vil altid fremstå pæn, ren og velholdt, og beboerne vil sætte stor pris på den høje standard og hurtige reaktionstid, som vi tilbyder.

Ejendomsservice af høj kvalitet udført af kvinder

Hos Vaskekonerne ønsker vi at levere den bedste ejendomsservice til boligselskaber, andelsboligforeninger, boligforeninger og ejerforeninger på Amager og omegn. 

Det gør vi blandt andet ved at tilbyde service af ejendomme i super kvalitet samt overholde alle aftaler og skabe en god kommunikation til vores kunder. Det er yderst vigtigt for os, at der er tillid mellem os og vores kunder. 

Du skal have tillid til, at vi udfører arbejdet på tilfredsstillende vis, og at vi imødekommer dine ønskede behov. Derfor er dialog et grundelement i vores arbejde med kunder. 

Ved kontinuerlig dialog kan vi sikre et godt og tilfredsstillende samarbejde for begge parter, samtidig med at vi imødekommer dine specifikke behov. Vi hos Vaskekonerne vægter god kundeservice og kvalitetsrigt arbejde frem for alt.

Vi skræddersyr en aftale indenfor ejendomsservice Amager af høj kvalitet, som matcher jeres ønsker og behov. Vi har erfaring med både store og små boligkomplekser, så ingen opgaver er hverken for store eller for små til os.

Vores vicevært kommunikerer klart på både skrift og tale og er derfor altid klar til, at imødekomme kundens spørgsmål og henvendelser.

ejendomsservice
ejendomsservice

Dette tilbyder vi indenfor ejendomsservice på Amager

Som professionel samarbejdspartner indenfor ejendomsservice tilbyder vi en bred vifte af forskellige ydelser. Det dækker stort set de fleste behov, som er forbundet med vedligeholdelse af en ejendom. 

Du kan her se en række ydelser, som vi tilbyder i forbindelse med ejendomsservice på eller omkring Amager:

Dette er blot et udpluk af de mange ydelser, som vi tilbyder i forbindelse med ejendomsservice Amager. 

Skulle det ske, at du har nogle behov, som ikke er nævnt, skal du blot tage kontakt til os angående dette. Vi er i stand til at varetage de fleste opgaver, der forbinder sig med ejendomsservice.

Professionelle - over 6 års erfaring

Stabile og leverer et stabilt resultat efter alle vores besøg. Grundige og dybdegående i alt, hvad vi foretager os.

Hurtige svartider - døgnet rundt

Du kan altid få fat på os, hvis du har behov for det og vi vender hurtigt tilbage på henvendelser. 

Kvalitetskontrol

Vi udfører altid tilsyn og løbende kvalitetskontrol, så vi sikrer os at der ikke kan sættes en finger på vores arbejde.

Hvad indebærer ejendomsservice hos Vaskekonerne?

Der er mange elementer og opgaver forbundet med at vedligeholde en ejendom, hvilket betyder, at en trappevask i ny og næ ikke er nok. Vi sætter derfor en stor ære i at kunne tilbyde en lang række ydelser, der tilsammen skal gøre, at vi som samarbejdspartner er jeres forlængede arm og livslinje, når der er hasteopgaver forbundet med ejendommen.

Ønsker du at skubbe alt ansvar og forpligtelser fra dig, så hjælper vi med at slippe dig af med det daglige arbejde, der følger med i at have en ejendom. 

En ejendom medfølger en masse daglige, ugentlige og månedlige forpligtelser, som vi hos Vaskekonerne er fuldt ud i stand til at varetage på et højt og professionelt niveau.

Når du vælger et professionelt firma som os til at stå for ejendomsservice, så kan du altså selv slippe for at stå for de sure pligter, som hører sig med i et boligkompleks. Det kan blandt andet være:

Vi sørger for at samtlige indendørsarealer bliver vedligeholdt, lige såvel som alle de grønne arealer udendørs altid vil være opryddelige og velholdte. Ved at hyre os til opgaven, slipper du selv for at skulle klippe hæk, rengøre fællesarealer og vaske trappeopgang.

Uanset hvilken form for ejendomsservice Amager du ønsker, vi skal udføre for dig, så klarer vi altid opgaven med et smil.

ejendomsservice
ejendomsservice

Trappevask, vicevært, snerydning, saltning og meget mere

Vi har specialeret os i det vi er bedst til – nemlig ejendomsservice. Vi er fleksible og sammensætter gerne en skræddersyet løsning til dig, så du får netop den ejendomsservice Amager, som passer bedst til dig og dine behov. 

Vi hjælper alle former for boligforeninger og ejendomsselskaber med alt fra trappevask, viceværtservice, snerydning, vedligeholdelse af grønne arealer. Dermed er vi altid behjælpelige med hvad du måtte have behov for indenfor ejendomsservice.

Gør du brug af vores ejendomsservice Amager, tør vi godt love, at du ikke bliver skuffet. Vi bestræber os altid på at gøre vores bedste, og vi går aldrig på kompromis, når det kommer til kvaliteten af vores arbejde. 

Hvad end det drejer sig om snerydning, saltning, trappevask, indendørs rengøring, hækkeklipning eller generel vedligeholdelse af grønne arealer udendørs, så er kun det bedste godt nok til vores kunder.

Døgnvagt

Står du pludselig med et akut opstået problem udenfor vores normale åbningstider, kan du ringe til vores døgnvagt på telefon 20 419 419

Du kan altså ringe til os nat og dag hele året rundt, hvis du skulle få behov for pludselig opståede problemer indenfor ejendomsservice omkring Amager. 

Vi drøfter sammen med dig, hvilke ting der skal fikses her og nu og hvilke der kan vente til i morgen.

ejendomsservice
ejendomsservice

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Er du bosiddende på eller omkring Amager, og går du og overvejer at hyre en virksomhed til at udføre ejendomsservice, så lad os tage en snak. Vi lytter gerne til dine ønsker og behov og giver tilmed en god pris på det arbejde, som du gerne vil have udført.

Du er altid velkommen til at kontakte os og få flere oplysninger om, hvad vi tilbyder indenfor ejendomsservice, rengøring og anden vedligeholdelse.

Du kan ringe til os på telefon 20 419 419 eller benytte dig af kontaktformularen. Så vender vi tilbage til dig indenfor kort tid.

Kontakt os i dag


  ejendomsservice
  Google

  ★★★★★

  Vores ejerforening skiftede vicevært til Vaskekonerne i 2021

  Vi har siden oplevet en super god service, og et godt og veludført arbejde fra deres side. Trapperne bliver grundigt fejet og bagefter vasket, ligesom de sørger for saltning og fejning på gade. Endvidere håndterer de vores fyrrum, således at vi ikke behøver selv at gøre noget i den sammenhæng. Vi har således en fuld service aftale, og vi er meget tilfredse med det arbejde, som de udfører, nidkært og omhyggeligt.
  Søren Thestrup
  via Google

  ★★★★★

  Super professionelle

  Vores andelsboligforening på Nørrebro har benyttet Vaskekonerne i knap et år med stor tilfredshed. De svarer altid hurtigt, når man ringer eller skriver, og agerer altid professionelt ift. at finde gode, hurtige og økonomisk rentable løsninger på reparationer, vedligehold mm. Vi kan til fulde anbefale Vaskekonerne til andre andelsboligforeninger.
  Rasmus Christensen
  via Google

  ★★★★★

  God service og aftaler overholdes

  Vi er en lille andelsforening hvor “vaskekonerne” forestår trappevask og ordne fortov. Trapperne er flot holdt. Tider overholdes, pris og kvalitet er fine. Hurtig svartid på mail Vores bedste anbefalinger Ab Valbygårdsvej 60, Valby
  Mogens jorgensen
  via Google
  Facebook
  Bedre end vaskekonerne bliver det ikke, kan kun anbefales 🙂
  Michael Chr Koben
  via Facebook
  Varm anbefaling herfra. De går ikke ned på kvaliteten, rigtige dygtige!
  Cecilie Barsøe Hansen
  via Facebook

  ★★★★★

  Jeg havde aftalt en flytterengøring som ved første besøg ikke gik som forventet pga af manglende strøm i huset der skulle gøres rent. Vaskekonerne tog situationen med større overskud end jeg og vi fandt en løsning som var mere end jeg kunne have bedt om. Huset er super fint gjort rent og vi er nu klar til at flytte ind. Så jeg vil til enhver tid anbefale vaskekonerne både for deres rengøring og deres service. Maks stjerner herfra.

  ★★★★★

  Vaskekonerne er engagerede og dygtige. Kan klart anbefale 😍
  Emmelie Cecillie Melina Trusbak
  via Facebook

  ★★★★★

  Kan kun anbefale disse stærke og dygtige kvinder ! 💪🏻
  Patricia Martine Kaarsberg
  via Facebook

  Vil du høre mere? Tøv ikke med at kontakte os


   Indhent et tilbud